Följ Oscars Fastighetsmäkleri

Ia O´Shea

Grundare, Reg. Mäklare - Fastighets mäklare, VD

Presskontakt Kontaktperson

Jag har arbetat som mäklare sedan 1994 och är en av grundarna till Oscars Fastighetsmäkleri Vi har vårt kontor på Östermalm. Sedan vår start 2001 är vi ett växande företag i ständig utveckling.
Jag älskar mäklaryrket och arbetar fortfarande lika aktiv som mäklare som tidigare. Glädjen i att mäkla, många års erfarenhet och det kontaktnät som jag har byggt upp med åren, ger mig ett oändligt antal rekommendationer och återkommande kunder. Vilket jag är väldigt stolt över. Det är en fantastisk fin känsla, att mitt arbete när jag nått bästa resultat, kan göra skillnad för mina kunder.
Som mäklare och som person är min starkaste drivkraft min tävlingsinstinkt. Att alltid sträva efter att överträffa mina och mina kunders högt ställda förväntningar. Min styrka som mäklare är att jag är en väldigt skicklig förhandlare och lägger ned mycket engagemang och energi i varje affär.
Jag arbetar både med försäljningar av bostadsrätter på den öppna marknaden, men även försäljningar underhand. Jag säljer lägenheter och våningar i Stockholms innerstad, framförallt på Östermalm och i Vasastan.